Termeni si conditii
Contract intre Utilizator si Bandrino Imp Exp SRL
Acest document reprezinta contract intre Utilizator si Bandrino Imp Exp SRL. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.bandrino.ro
Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.
Serviciile Bandrino Imp Exp SRL
Bandrino Imp Exp SRL va pune la dispozitie magazinul virtual www.bandrino.ro, prin intermediul caruia puteti cauta, identifica, plasa comenzi si plati cu ajutorul sistemului de plata ramburs produsele comercializate prin intermediul acestui magazin virtual.
Bandrino Imp Exp SRL ca si importator
Bandrino Imp Exp SRL importa direct anumite produse. Pentru produsele importate, Bandrino Imp Exp SRL isi asuma responsabilitatea conformitatii acestora cu normele legale in vigoare si eliberarii tuturor certificatelor si documentelor care sa ateste acest lucru.
Bandrino Imp Exp SRL actioneaza si ca agent
Bandrino Imp Exp SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori prin intermediul acestui site. Bandrino Imp Exp SRL nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
Modificari ale Site-ului
Bandrino Imp Exp SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand informatiile publicate pe Site, design-ul sau continutul Site-ului, baza de date precum si alte caracteristici ale Site-ului.
Utilizarea Site-ului
Bandrino Imp Exp SRL nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Bandrino Imp Exp SRL nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera virusi sau pierderi.
Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand si fara a se limita la:
  • - responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
  • - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice.
  • - garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • - neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de comenzi false sau frauduloase
  • - interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • - obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.
Responsabilitatea Bandrino Imp Exp SRL
Bandrino Imp Exp SRL nu poate fi responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract si din utilizarea defectuoasa a Site-ului.
Bandrino Imp Exp SRL este responsabila doar pentru pierderile directe, a caror valoare nu va depasi tariful total al produselor comandate.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Declinarea responsabilitatii Bandrino Imp Exp SRL
Bandrino Imp Exp SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Bandrino Imp Exp SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Bandrino Imp Exp SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Bandrino Imp Exp SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de Bandrino Imp Exp SRL pentru respectiva comanda, in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Newsletter
Puteti subscrie oricand la newsletter-ul Bandrino Imp Exp SRL, care va fi trimis catre adresa de email indicata de dvs., si care va include noutati, oferte, promotii precum si alte informatii de larg interes.
Ulterior abonarii la newsletter, va puteti oricand dezabona printr-o simpla solicitare.
Interzicerea accesului pe site
Bandrino Imp Exp SRL isi rezerva dreptul de interzice oricand accesul pe site, fara o notificare prealabila.
Legaturi catre alte site-uri
Acest site poate contine legaturi catre alte pagini web. Bandrino Imp Exp SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile publicate pe aceste site-uri.
Forta majora
Bandrino Imp Exp SRL nu este responsabila in cazul unor evenimente cauzate de forta majora.
Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Bandrino Imp Exp SRL. Materialul continut pe site apartine Bandrino Imp Exp SRL sau afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Bandrino Imp Exp SRL precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site apartin Bandrino Imp Exp SRL sau afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci.
Confidentialitate
Termeni politicii de confidentialitate a Bandrino Imp Exp SRL sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. personale de catre Bandrino Imp Exp SRL sau a afiliatilor si altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Bandrino Imp Exp SRL.
Bandrino Imp Exp SRL se angajeaza sa va protejeze datele personale si sa respecte legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea ei).
Modificari ale termenilor si conditiilor
Bandrino Imp Exp SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Continuarea utilizarii dvs. a acestui Site dupa publicarea versiunii actualizate si / sau modificate reprezinta acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.
Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul dintre Bandrino Imp Exp SRL si Utilizator si este guvernat de legea din Romania.

Prima paginaPrima pagina